Η εταιρία

     Η γνώση και η εμπειρία μας στις ιδιωτικές ασφαλίσεις, από το 1975, μας δίνουν το προβάδισμα στην αγορά των ασφαλιστών και εκπροσώπων των ασφαλιστικών εταιριών.

     Εκπροσωπώντας τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες ασφαλιστικές εταιρίες, σας προσφέρουμε το πλεονέκτημα του συνδυασμού ασφαλιστικών προγραμμάτων από διαφορετικές εταιρείες. Έτσι, διαμορφώνουμε ασφαλιστικά «πακέτα», προσαρμοσμένα ακριβώς στις ανάγκες σας, με το χαμηλότερο κόστος και την ανταγωνιστικότερη κάλυψη και εξυπηρέτηση.

     Γνωρίστε και εμπιστευθείτε τη γνώση, την πείρα και την οργάνωσή μας όπως την εμπιστεύονται και την υπολογίζουν οι δέκα μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες που εκπροσωπούμε και οι περίπου 2.000 μεγάλοι και μικροί πελάτες μας, που ασφαλίζουν κοντά μας με αξιοπιστία το μέλλον τους.

     Η άρτια οργάνωση και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, η πολύχρονη εμπειρία μας και η μεγάλη διαπραγματευτική μας ικανότητα αποτελούν την εγγύηση της αξιοπιστίας μας:

Στην παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης
Στην σύναψη σωστών συμβολαίων
με πληρότητα και αξιοπιστία στην περιγραφή των όρων ασφάλισής σας, είτε πρόκειται για το προσωπικό σας απλό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, είτε για το σύνθετο, ατομικό ή ομαδικό ή εταιρικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο
με διατυπώσεις ειδικών όρων, που δεν θα επιτρέπουν τυχόν αμφισβητήσεις σε βάρος σας
με δυνατότητα ευελιξίας σε ότι αφορά στη μετατροπή-βελτίωση τον όρων ασφάλισής σας, προκειμένου να έχετε μόνιμα σύγχρονη κάλυψη, ανάλογα με τις απαιτήσεις ή τις δυνατότητές σας.
Στον άμεσο και αποτελεσματικό χειρισμό όλων των απαιτουμένων διαδικασιών, σε περιπτώσεις ζημιών, με σεβασμό στις απαιτήσεις σας
για την αποτελεσματικότερη διαπραγμάτευση υπέρ σας
για την καλύτερη αποζημίωσή σας στο συντομότερο χρόνο.
Στην εκπροσώπησή σας έναντι των ασφαλιστικών εταιρειών για την διεκπεραίωση κάθε είδους υποχρεώσεων ή απαιτήσεών σας (οικονομικών, βελτίωσης συμβολαίων, διαφορών, κτλ.)

 


Hosting by Interweb